Termeni de utilizare

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI IN TOTALITATE DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI.

Continutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate : La Forja SRL. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al La Forja SRL.

Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.
Totusi puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi in scopuri comerciale; sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@laforja.ro

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne