Platforme din INOX

Rezistența la coroziune și pete de oțel inoxidabil, o întreținere redusă și un luciu familiar îl fac un material ideal pentru multe aplicații, inclusiv platforme de lucru. Este, de asemenea, cunoscut ca oțel rezistent la coroziune, în special în industria aviatică. Proprietățile sale antibacteriene îl fac o alegere populară în fabricile de alimente și farmaceutice, deoarece acestea pot fi curățate cu aburi și sterilizate și nu necesită vopsea sau alte finisaje de suprafață.

Spațiul de deasupra spațiului de depozitare și de fabricație este uneori irosit, deoarece spațiul vertical al clădirii nu este utilizat. În aceste zone, pot fi adăugate platforme din oțel structural pentru a găzdui zone de lucru, depozitare, benzi transportoare sau birouri în clădire, fără a lărgi clădirea.

Scările industriale ,pasarelele și platformele de lucru îmbunătățesc siguranța muncitorilor și facilitează navigarea în jurul obstacolelor din depozit, cum ar fi mașinile, conductele sau alte echipamente existente. Echipamentul industrial modular este disponibil în mai multe configurații, inclusiv în formă de U, sudat, cu scări și multe altele. Ele pot fi, de asemenea, personalizate pentru a se potrivi nevoilor dvs. exacte.

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne