Pasarele din INOX

Rezistența la coroziune și pete de oțel inoxidabil, o întreținere redusă și un luciu familiar îl fac un material ideal pentru multe aplicații, inclusiv platforme de lucru. Este, de asemenea, cunoscut ca oțel rezistent la coroziune, în special în industria aviatică. Proprietățile sale antibacteriene îl fac o alegere populară în fabricile de alimente și farmaceutice, deoarece acestea pot fi curățate cu aburi și sterilizate și nu necesită vopsea sau alte finisaje de suprafață.

Accesul la dispozitivele de sortare și transportoare pentru inspecție sau întreținere prezintă întotdeauna provocări de siguranță la cădere. Noi putem contribui la transformarea spațiului de rezervă anterior neutilizat în spațiul pasarelei adecvat pentru întreținerea aeriene prin proiectarea și instalarea unor sisteme de podium ridicate cu acces pe scări.

Sistemele noastre de tip catwalk sunt proiectate pentru a menține angajații dvs. pe deplin protejați în timp ce lucreaza la înălțime. Sistemele Catwalk pot fi suspendate atât de structură, cât și de autoportantă. Construcția lor modulară facilitează instalarea chiar și în spații strânse sau greu accesibile.

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne