Pagina Client

Client: Am vazut pe site ca aveti mobilier si porti din fier forjat dar si mobilier si porti industriale. Ce reprezinta mai exact forjarea? Indoirea metalului asa cum sunt mesele si scaunele de la sectiunea fier forjat?
La Forja: Forjarea reprezinta o operatie de modificare la cald a formei unui semifabricat din metal. Aveti dreptate in ceea ce priveste mesele si scaunele, indoirea metalului, baterea si stantarea capetelor intra si ele in operatia de forjare dar prin forjare se realizeaza si varfurile portilor si ornamentele. In general forjarea cuprinde baterea, indoirea si rasucirea la cald a elementelor metalice. Este primul procedeu metalurgic inventat inainte de turnare, laminare si altele. Primul lucru pe care omul primitiv la facut cand a descoperit ca metalul adus la rosu este maleabil a fost lovirea bucatii de metal pentru ai schimba acesteia forma conform scopurilor lui. Intre timp forjarea s-a perfectionat iar acum este procedeul de baza, alaturi de turnarea in forme, prin care se realizeaza mobila si portile artistice din fier sau alama.
Client: M-am uitat pe modelele dumneavostra de mobilier si am o curioziate ca sa spun asa. Produceti doar modelele prezentate sau si diverse alte modele la comanda. De exemplu daca eu am un model realizat de un designer se pot realiza piese de mobilier pe baza lui?
La Forja: Evident. Modelele pe care le prezentam sunt cu titlu de prezentare, putem realiza orice model sau modifica modelele pe care le avem noi conform dorintei clientilor nostrii.
Client: Se spune pe sit cum ca partile inox line si tehnic line ar fi noutatii pentru firma dumneavoastra. Sa inteleg ca nu ati mai facut asa ceva pana acum? Cum as putea avea incredere in profesionalismul dumneavoastra daca sunteti de abia la inceput?
La Forja: Va intelegem neincrederea, dar cu toate ca pana acum am produs in general confectii metalice in genul “artistic” am avut si destule comenzi “tehnice”. Practic desi oficial eram o firma de productie de mobilier, garduri si balustrade de fier forjat noi am realizat si lucrari incluse in aceste noi divizii “Inox line” si “tehnic line”, motiv pentru care aceste divizii au fost acum separate si dezvoltate, pentru a aduce la cunostinta potentialilor nostrii clienti intreaga gama de produse si servicii pe care firma noastra o poate oferi.
Client: Buna ziua. Am realizat si eu o lucrare cu dumneavoastra, dar mai demult si as mai avea nevoie de ceva si de aceea am intrat acum pe site_ul dumneavoastra. Vad ca acum faceti mai multe feluri de lucrari. Am vazut ca este si forumul acesta si mi-am amintit ca o nemultumire am si eu cu privire la poarta pe care o am de la dumneavoastra. In unele locuri incepe deja sa se vada rugina si ma gandesc ca sa se vada mai tare mai incolo. Daca trebuie puteti sa vopsiti acolo din nou?
La Forja: Buna ziua domnule……… Intradevar la inceputurile firmei am avut unele probleme datorate calitati vopselurilor. Dar intre timp am schimbat furnizorii, iar acum produsele pe care le folosim se ridica la cele mai inalte standarde europene in domeniu si sunt de altfel produse in Uniunea Europeana. In legatura cu remedierea problemelor aparute va putem spune urmatoarele:-daca perioada de garantie a vopselei aplicate pe poarta dumneavoastra nu a trecut remedierea se va realiza gratuit-daca perioada de garantie a vopselei a expirat va trebui sa platiti un pret modic pentru refacerea zonelor afectate sau revopsirea portii.
Client: Am citit mesajele postate mai inainte si vreau sa va zic ca si eu am o lucrare destul de mare realizata de dumneavoastra, dar spre deosebire de domnul……….. eu chiar nu am nici o problema cu acestea. E drept timpul macina orice si nu putem opri ploaia sa curga si vantul sa bata, si in final orice vopsea va ceda cat de cat, lucru normal de altfel. Sunt chiar mai mult decat multumit mai ales ca am o gramada de vecini invidiosi care si-ar dori si ei niste garduri ca ale mele, asa ca au chiar le-am recomandat La Forja. De fapt eu am accesat site-ul dvs pentru ca as fi avut nevoie de un set masa scaune dar am fost surprins de faptul ca acum realizati mult mai multe tipuri de lucrari, iar eu chiar eram interesat de realizarea unei hale de productie deorece imi extind afacerile asa ca probabil va voi contacta chiar inainte, poate, ca dvs sa cititi mesajul meu. Va urez succes in continuare, la cat mai multe lucrari si sa tineti in continuare stindardul ridicat.
La Forja: Noi colectivul La Forja va multumim si suntem bucurosi ca eforturile noastre sunt incununate de succes si vom incerca nu doar sa mentinem acelasi nivel de calitate ca si pana acum ci sa evoluam pana la cele mai inalte cote. Cat despre hala puteti trece oricand pe la sediul firmei pentru a stabilii in detaliu specificatiile tehnice.
Client: Am vazut ca sunt pe aici si multumiti si nemultumiti. Si eu am niste balustrazi facute de dumneavostra si ce as avea eu de reprosat este ca ati intarziat cu lucrarea cateva zile. Oricum acest fapt nu m-a deranjat prea mult, si poate vom mai colabora pe viitor.
La Forja: Din pacate se mai pot intampla si astfel de lucruri. Acestea se intampla fie datorita furnizorilor care daca nu au unele produse in stoc noi asteptam pana le aduc fie datorita vremii. Pur si simplu un gard, o poarta o balustrada exterioara nu poate fi vopsita pe timp de ploaie. Iar daca poua o intreaga saptamana si noi vom fi tinuti in loc. Cu toate ca nu putem influenta aceste cauze ne cerem scuze si speram ca aceste evenimente neplacute sa fie din ce in ce mai rare pana la, dorim noi, disparitia lor completa.
Client: Produceti si rezervoare de dimensiuni mari, nu am vazut poze cu rezervoare prea mari si as fi interesat? Si inca o curiozitate instalatiile pentru fluide le si proiectati sau asigurati doar executia?
La Forja: Rezervoare de dimensiuni foarte mari sau cu pereti foarte grosi nu producem inca deoarece capacitatiile noastre de indoire a tablelor nu ne permit inca dar pentru orice tip de recipienti putem asigura debitarea si suduri profesionale in otel carbon, otel inoxidabil si aluminiu. Cat despre instalatiile de transfer fluide, noi nu executam proiecte, doar realizam instalatiile pe baza unor proiecte existente sau punem la dispozitie echipe de specialisti care sub indrumarea unor persoane competente din partea beneficiarului vor asigura manopera necesara realizarii instalatiilor.
Client: Am ajuns pe site-ul dvoastra la recomandarea unui prieten care era foarte incantat de gardurile si portile pe care i le-ati facut. Ma asteptam sa gasesc un site destinat in exclusivitate gardurilor si elementelor de mobilier dar am observat ca produceti mult mai multe lucruri si chiar sunt interesat. In curand as putea avea nevoie de niste elemente de rezistenta pentru un club si din cate am observat acestea fac parte din gama dvostra de produse oferite, asa ca tinand cont de reclama entuziasta a prietenului e posibil sa apelez la voi.
La Forja: Va multumim pentru aprecierile indirecte (de fapt mai mult ale prietenului) si va asteptam oricand pentru realizarea a cat mai multe elemente de rezistenta pentru cat mai multe cluburi.
Client: Sunt interesat de realizarea unor lucrari dar nu in cluj, si asta ar fi de fapt intrebarea mea daca lucrati doar in cluj sau si in alte judete?
La Forja: In general efectuam lucrari oriunde in Transilvania iar pentru proiecte mai mari si in restul tarii. Aceasta nu este valabil in cazul lucrarilor de extrem de mica anvergura pentru care nu ne deplasam in afara Clujului decat cu plata de catre client a unor costuri suplimentare de transport.

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne