Mobilier Inox

La Forja cu sediul in Cluj Napoca, prin divizia Inox Line pune la dispozitia dumnevoastra o gama larga de mobilier din inox pentru decorarea caminului dumnevoastra, mobilier profesional din inox pentru industria alimentara cat si mobilier inox destinat industriei farmaceutice si dotarii spitalelor.

Mobilierul confectionat din inox are calitati superioare, otelul inoxidabil fiind printre singurele materiale care se preteaza utilizarii in industria farmaceutica si alimentara datorita caracterului neutru al acestuia. Modele pe care le oferim sunt atent proiectate si realizate de catre echipa noastra de specialisti, dar stam la dispozitia dumnevoastra pentru proiectarea de mobilier inox care va respecta dimensiunile si modelele ce va satisfac cel mai bine nevoile.

Mobilierul si accesoriile inox destinate decorarii caminului dumnevoastra imbina elemente moderne de sticla sau lemn cu extraordinarele calitati estetice ale otelului inoxidabil. Mobilierul nostru, este compus din elemente moderne ce se integreaza perfect in arhitectura cladirii dumnevoastra fiind simplu de montat si de intretinut.

Va asteptam la showroomul nostru din Cluj Napoca pentru prezentarea intregii game de mobilier si accesorii inox.

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne