Copertine Inox

Compania La Forja, prin intermediul diviziei Inox Line specializata in prelucrarea a otelului inoxidabil realizeaza copertine inox intr-o gama variata de modele la orice dimensiune, forma sau marime, potrivite atat pentru casa cat si pentru gradina dumnevoastra. Modele de copertine din inox fie ele acoperite cu sticla sau policarbonat au o rezistenta sporita si confera un maxim de rafinament oricarei locatii, marind astfel gradul de utilitate a suprafetei pe care o protejeaza.

Pentru proiectarea si realizarea de copertine inox, echipa noastra de specialisti in prelucrarea inoxului incorporeaza experienta dobandita de-a lungul anilor garantand astfel ca la sfarsitul productiei produsul dumnevoastra din inox este exact asa cum v-ati dorit.

Materialele folosite pentru realizarea de copertine inox sunt de cea mai inalta calitate avand ca provenienta producatori de otel inoxidabil cu traditie din Romania si Uniunea Europeana, iar intregul proces de productie se ridica la standardele calitative internationale, lucru garantat de procesul de certificare ISO 9001 la care compania noastra ia parte.

Pentru o mai buna informare asupra modelelor de copertine inox pe care le realizam sau pentru o estimare a pretului va invitam la showroomul nostru din Cluj Napoca.

 

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne