Balustrade Inox

Balustradele din inox ofera o gama larga de varietate in domeniul utitilizarii acesteia: balustrade pentru scari, balustrade pentru balcoane, balustrade pentru terase, balustrade industriale. Modelele din inox folosite variaza de la cele simple pana la cele mai complexe.

Balustradele din inox pentru balcoane, ofera e serie de avantaje, atat estetice cat si practice. Imbinand utilul cu placutul, fierul forjat se va transpune intr-o maniera mult mai benefica decat orice alt material de rezistenta folosit la delimitarea balustradelor. Pe langa rolul de protectie, balustradele din inox ofera un aspect exterior deosebit de placut locuintei dumneavostre.
Sitemele de balustrade din inox pentru balcoane, ofera un aspect atractiv si discret, reusind in acelasi timp sa castigati si un spatiu locuibil. Pe langa acestea, curatirea partii exterioare a inoxului este facila.

Sistemele de balustrade din inox, sunt deosebit de rezistente in timp atat la uzura cat si la conditiile de temperatura, fapt ce ofera un avantaj in integrarea balcoanelor fata de celelalte elemente delimitatoare constructive.

Va asteptam in showroomul nostru din Cluj Napoca, pentru gama noastra completa de balustrade inox si fier forjat.

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne