Acoperiri Inox

Echipa de specialisti in prelucrarea otelului inoxidabil din cadrul diviziei Inox Line a companiei La Forja cu sediul in Cluj Napoca, datorita experientei acumulate ofera servicii de acoperiri inox pentru suprafete speciale. Acoperirea cu inox confera proprietati deosebite suprafetelor acoperite conferind o rezistenta sporita la mediul de expunere cat si un aspect deosebit.

Sistemul de acoperiri inox re bazeaza pe ultima tehnologie in domeniu, aplicate prin prisma experientei dobantei de-a lungul anilor in domeniul prelucrarii otelului inoxidabil. Suprafetele acoperite cu inox sunt in special destinate industriei farmaceutice si industriale, datorita conditiilor deosebite ce trebuie respectate in aceste arii de activitate, dar inoxul se preteaza si pentru imbunatatirea aspectului spatiilor de locuit sau a celor publice. Aspectul ingrijit si usurinta in intretinere a suprafetelor acoperite cu inox reprezinta doar cateva din avantajele pe care le confera acest tip de tratare.

Va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact, a telefonului sau chiar vizitandu-ne pentru a obtine mai multe detalii sau o estimare a pretului pentru acoperiri inox speciale.

Ai nevoie de o instalatie de inox?

Contacteaza-ne